romanianenglish
USD

FAQ ro

1. Cum comand un cadou? Cum platesc pentru el?

Trimiterea cadourilor prin www.TrimiteCadouriInRomania.com & www.SendGifts2Romania.com este un proces simplu si sigur. Va vom ghida prin toti pasii necesari pentru a plasa o comanda:

A. Selectarea Cadoului

In momentul in care un cadou va atrage privirea si doriti sa-l cumparati, dati click pe butonul "Cumpara" si produsul va fi adaugat in caruciorul de cumparaturi.

Dupa ce dati click pe "Cumpara", veti vedea un mesaj pe ecran care va va informa ca produsul a fost adaugat in caruciorul de cumparaturi. In acest moment veti avea optiunea de a finalizeza plasarea comenzii prin " Checkout" sau de a continua cumparaturile.

B. Adaugarea altor produse in cosul de cumparaturi

In cazul in care hotarati sa continuati cumparaturile, caruciorul de cumparaturi va retine toate produsele pe care deja le-ati adaugat. Daca doriti sa vizionati continutul caruciorului de cumparaturi, puteti da click pe butonul "Vezi Cos", care se afla sub semnul de Carucior de Cumparaturi (linkul pentru Caruciorul de Cumparaturi se afla tot timpul in coltul dreapta sus a ecranului, pentru convenienta clientului).

C. Continua cu checkoutul / Plaseaza comanda

Daca sunteti pregatit sa plasati comanda, puteti da click pe butonul de "Checkout", care se afla sub caruciorul de cumparaturi. Veti fi ghidad pas cu pas prin procesul de checkout / procesul de plasare a comenzii.

D. Introduceti datele dumneaoastra (datele cumparatorului)

La momentul acesta, va rugam sa introduceti numele, adresa, telefonul si adresa de mail a cumparatorului / a dumneavoastra.

E. Informatia destinatarului / datele (aici ne spuneti cui si unde doriti sa trimiteti cadourile)

Veti fi intrebat daca toate cadourile vor fi trimise aceleiasi persoana / la aceeasi adresa, sau daca vor fi trimise in directii diferite la destintari diferiti.

Daca doriti sa trimiteti toate cadourile la acelasi destinatar, la aceeasi adresa, atunci vi se va cere sa introduceti datele destinatarului ( numele destinatarului, adresa de livrare / adresa unde doriti sa trimiteti cadourile...)

Daca doriti sa trimiteti cadourile la adrese diferite, catre mai multi destinatari, atunci veti fi rugat sa introduceti datele fiecarui destinatar (nume, adresa de livrare, telefon).

In acest moment, in cosul dumneavoastra se afla mai multe cadouri (avand in vedere faptul ca aveti mai multe persoane carora doriti sa le trimitei cadouri). Veti fi rugati sa ne informati unde va fi trimis fiecare cadou -(veti completa datele fiecarui destinatar in chenare diferite si veti prinde cu mousul fiecare cadou si-l veti trage in chenarul corespunzand destinatarului.

Veti fi rugat sa introducti un mesaj pentru destinatar. Mesajul va fi imprimat pe o felicitare, care va fi trimisa impreuna cu cadoul (nu exista cost suplimentar pentru felicitare)

F. Plata.

In final, veti fi rugati sa introduceti datele debit cardului sau credit cardului - plata se realizeaza prin Paypal, pe un server securizat. Acceptam carduri Visa, Mastercard, Discover si American Express.

Va vom tine la curent in fiecare moment in legatura cu statusul comenzii dumneavoastra.

Veti primi o notificare prin e-mail in momentul in care plasati comanda

Veti fi notificat prin mail cand vom retine suma totala de pe credit card.

Va vom trimite confirmarea de livrare a comenzii.

2. Pot plati cu cardul online?

Da, puteti plati cu debit cardul sau cu credit cardul online. Acceptam Visa, Card, American Express and Discover. Nu pastram informatiile carudlui pe situl nostru, deci comanda online nu implica nici un risc. Plata se realizeaza prin Paypal, pe un server securizat.

3. Ce carduri aceptati?

Acceptam carduri Visa, Card, American Express and Discover. Nu pastram informatiile carudlui pe situl nostru, deci comanda online nu implica nici un risc. Plata se realizeaza prin Paypal, pe un server securizat

4. Cat de sigura este folosirea cardului pe siturile www.TrimiteCadouriInRomania.com & www.SendGifts2Romania.com ?

Nu pastram informatiile cardului pe situl nostru, deci comanda online nu implica nici un risc. Plata se realizeaza prin Paypal, pe un server securizat

5. Adaugati TVA (taxe de vanzare) la checkout?

Pretul afisat include tva-ul. Petru confortul dumneavoastra, nu se adauga taxa de vanzare la checkout.

6. Cat costa livrarea?

Livrarea este 9$ pentru orice pachet. Poti comanda cate cadouri doresti, taxa de livrare nu creste odata cu cresterea numarului de produse adaugate in caruciorul de cumparaturi sau odata cu cresterea greutatii cadoului.

7. Pot sa trimit o poza ca si cadou? Daca da, atunci cum?

Fortografiile sunt amintiri care vor ramane o vesnicie. Da, putem sa trimitem poza dumneavoastra - tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti rama preferata si sa o adaugati la caruciorul de cumparaturi, apasand butonul " Cumpara" . Veti vedea un mesaj pe ecran care va va ruga sa trimiteti poza prin email la . Va rugam nu uitati sa introduceti numele dumneavoastra, pentru a fi siguri carei comenzi corespunde fotografia.

Colaboram doar cu cei mai buni furnizori de design grafic si servicii de fotografiere performante, astfel incat poza dumneavoastra va arata perfect natural.

8. Nu imi place nici una din combinatiile de fructe din cosurile pe care le aveti pe site. Pot sa creez cosurile mele personalizate? Pot sa adaug ce vreau eu intr-un cos cadou?

Acum aveti posibilitatea sa creeati proopriul cos cadou. Selectati "Creeaza Un Cos Cadou" din meniul de Categorii Cadouri. Prindeti cu mousul si trageti produsele in cosul personalizat - Salvati cosul personalizat, si creatia dumneavostra va fi adaugata automat la caruciorul de cumparaturi. Dupa aceasta, puteti continua cu checkoutul / plasarea comenzii.

Shopping Cart

Total: $0
Detalii Trimite Comanda

Oferta Speciala

Cos Mare cu Fructe $65

Change currency

usd  USD
eur  EUR

Currency exchange

USD1 USD - 0.0000 EUR EUR
USD1 USD - 0.0000 GBP GBP
EUR1 EUR - 0.0000 USD USD
 
Rata de schimb valutar din data de: